Macaron Kursumuz.......

KURS İÇERİĞİ
. Macaronun tanımının yapılması,
. Kullanılan tekniklerin teorik açıklamaları ( Fransız, İspanyol ve İtalyan)
. Badem ve Pudra şekerinin hazırlanması,
. Yumurta akının hazırlanması,
. Merengecin hazırlanması ve dikkat edilmesi gerekli konularda bilgi verilmesi,
. Hazırlanan merengecin renklendirme teknikleri,
. Merengecin dökülmesi ve dikkat edilmesi gereken hususların anlatılması,
. Fırın ayarları hakkında bilgi verilmesi,
. Macaronların fırından çıkarılması.
. Çikolatalı krema hazırlanması,
. Limonlu krema hazırlanması,
. Kremalar hakkında bilgi verilmesi.,
. Hazırlanan kremalar ve macaronların buluşması,
. Yapılan macaronların afiyetle yenilmesi.
Görüldüğü üzere Macaron çalışmamız tam bir workshop olarak yapılmaktadır. Çünkü macaron yapımı kişisel becerilerle değil bilinmesi gereken sırların öğrenilmesiyle olmaktadır. Fakat 2 kur kurslarımızda birebir eğitim verilmekte ve ileri teknik macaron süslemeleri hakkında 10 un üzerinde uygulama yapılmaktadır......
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder